Αρετή Αγγούρα κ ΣΙΑ ΕΕ
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2392062312
 
Σύνδεση

Εγγραφή

Galderma-Actinica Lotion - Αντιηλιακά 80gr

ΚατασκευαστήςGalderma-Actinica
Διαθεσιμότητα:σε απόθεμα 10000 προϊόντα
Κωδικός:ph5

Διαστάσεις και βάρος προϊόντος

βάρος προϊόντος: 0.1350KG

Περιγραφή

Η Actinica ® Lotion είναι ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό ιατροτεχνολογικό προϊόν για την προστασία από την ευρέως φάσματος UV ακτινοβολία.

\r\n

Έχει αναπτυχθεί ειδικά για ανθρώπους που βρίσκονται σε μεγαλύτερο κίνδυνο από άλλους να αναπτύξουν καρκίνο του δέρματος λόγω της έκθεσης στην υπεριώδη ακτινοβολία.

\r\n

Το ιατροτεχνολογικό προϊόν Actinica ® Lotion κατασκευάζεται στην Ελβετία από τη Spirig Pharma, μια εταιρεία της Galderma, έτσι ώστε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι πρόκειται για προϊόν υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αξιοπιστίας, με μια σειρά από σημαντικά προηγμένα χαρακτηριστικά, ως εξής: Η Actinica ® Lotion περιέχει ένα συνδυασμό σύγχρονων φωτοσταθερών φίλτρων UV, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ακτινοβολίας UV την οποία απορροφούν, αντανακλούν και διασκορπίζουν.

\r\n

Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά στην προστασία τόσο από την UVB όσο και από την UVA ακτινοβολία.

\r\n

Οι προδιαγραφές για την Actinica ® Lotion είναι διαφορετικές από αυτές που ισχύουν για τα καλλυντικά προϊόντα.

\r\n

Ωστόσο, το επίπεδο προστασίας UV της Actinica ® Lotion έχει ελεγχθεί σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές απαιτήσεις για τα καλλυντικά αντηλιακά: τα επίπεδο προστασίας από την UVB και την UVA εντάσσεται στην υψηλότερη κατηγορία, «πολύ υψηλή UV προστασία».

\r\n

Η Actinica ® Lotion διαθέτει επιπλέον ενυδατικές ιδιότητες για να βοηθήσει στη βελτίωση της υφής του δέρματος. Δεδομένου ότι δεν περιέχει άρωμα ή γαλακτωματοποιητές PEG, εξασφαλίζει ότι η λιποσωμική λοσιόν είναι καλά ανεκτή κατάλληλη και άνετη για όλους τους τύπους δέρματος.

\r\n

Εύκολη και άνετη εφαρμογή - ο μοναδικός δοσομετρητής σας βοηθά να εφαρμόζετε τη σωστή ποσότητα Actinica ® Lotion στο δέρμα σας.

Επιστροφή σε: Αντιηλιακά

Λίστα Επιθυμίας

Δεν έχετε προϊόντα στη wishlist.
Δωρεάν Μεταφορικά